FIT AS FAQ 

THE GATHERING

18 JULI: WEBINAR

Fit as FAQ is een initiatief van bekende fitness-opleiders, die de branche naar een hoger niveau willen tillen met hoogwaardige informatie.

Op zaterdag 18 juli organiseren we een Webinar (13:00 - 16:00)

04
Dagen
03
Uren
46
Minuten
36
Seconden

Henselmans PT Cursus

Richard Bell


Oefeningsvolgorde voor maximaal resultaat

Bij oefeningsselectie houdt men zelden rekening met de oefeningsvolgorde, terwijl je voor maximaal resultaat deze altijd hand in hand wilt laten gaan.

Welke oefening je waar binnen je programma plaatst is namelijk een enorm belangrijke component voor prestatie op de korte én de lange termijn.

Hoe maximaliseer je resultaat binnen een sessie met slimme oefeningsselectie, terwijl je ook je prestatie de volgende sessie maximaliseert, om zo maximale progressie te boeken? 

Daar gaan we in de lezing goed op inzoomen!

Chivo

Chi L. Chiu


HIIT, beyond 20:10

Sinds Dan John de tabata verbasterde en populariseerde, is het een onlosmakelijk onderdeel van trainingsprogramma's. De 20:10 ratio is daarmee een ongeschreven regel geworden, maar het is een cookie-cutter aanpak.

Een goed, begin, maar sluit het ook aan op persoonlijke doelen? In deze sessie gaan we de meer de diepte in van HIIT om een meer persoonlijk effectief programma te kunnen maken.

Dutch HDA


Hoe kies ik de juiste Barbell? 

In de meeste programma's spelen de Benchpress, Pull up, Squat en Deadlift nog steeds een grote rol. Nu zijn er natuurlijk al veel variaties, maar tegenwoordig komen er ook steeds meer verschillende stangen bij: Elephant barbell, Buffalo bar, Swiss bar, Bamboo bar, Tsunami bar, Trapbar, etc. 

Wat is nou het nut van de verschillende stangen op de verschillende oefeningen en gaat het om het materiaal of zijn het de achterliggende trainingswetten waarop je de keuze baseert?

Ultimate Instability


Grip op complexiteit

We hebben er in het dagelijks leven continu mee te maken, toch is het vaak lastig te begrijpen; complexiteit. In deze webinar neemt Paul je mee in de wonderlijke wereld van complexiteit.

Je leert waarom dit zo belangrijk is, wat dit betekent voor bewegen en trainen en je krijgt praktische tools die je kunt toepassen in je coaching om meer grip te krijgen op de complexiteit van alle dag.

Registreer je nu voor het Webinar

€ 19,99

Contact

>