FIT AS FAQ 

THE GATHERING

19 APRIL: WEBINAR

Fit as FAQ is een initiatief van bekende fitness-opleiders, die de branche naar een hoger niveau willen tillen met hoogwaardige informatie.

Op 19 April organiseren we een webinar

00
Dagen
22
Uren
25
Minuten
56
Seconden

Henselmans PT Cursus

Richard Bell


Training in elke omstandigheid: hoe je altijd progressie kan boeken, ongeacht je beschikbare materiaal.

Tijdens de Corona crisis is het voor iedereen heel snel werkelijkheid geworden; sportschool gesloten, geen materiaal ter beschikking en alle webshops uitverkocht.

 Als gevolg hiervan zijn we allemaal genoodzaakt om een roep te doen op onze creativiteit en te kijken naar de mogelijkheden die we hierin hebben, om toch bezig te blijven met onze thuistrainingen. Maar dit is niet alleen tijdens deze pandemie relevant, want wat dacht je van trainen op vakantie of op reis?

Hoe je onder elke omstandigheid, met elk soort materiaal en overal progressie boekt, gaan we bekijken!

Chivo

Chi L. Chiu


Fitness & wetenschap: van napraten naar nadenken

Ook al volg je alle zogenaamde evidence based trainers, dan zie je toch vaak dat ze van standpunt verschillen.

Hoe kan dat, als ze allemaal evidence based te werk gaan? Leer het in deze sessie.

Ultimate Instability


Hoe zit het met de bio in biomechanica?

Binnen bewegingsanalyse wordt er vaak erg mechanisch gekeken naar bewegingen.

Maar om bewegingen van een levend biologisch systeem (en dus ook een mens) beter te begrijpen is het erg belangrijk om naast de klassieke natuurkunde vooral ook de wetmatigheden uit de complexe biologie mee te nemen.

Aan de hand van wat praktische voorbeelden worden een aantal onderliggende principes van bewegen blootgelegd die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Dutch HDA


Breaking down movements

Beweeganalyses die worden gebruikt voor o.a. oefeningselectie blijven vaak beperkt tot het kijken naar een veilige houding.

Om goed advies te kunnen geven is het noodzakelijk om ook te kijken naar effect van het type materiaal, barpath, snelheidsverloop in relatie tot het individu en doel. 

Door voorbeelden met context te geven wordt je meegenomen in de mogelijk overwegingen. Zo kan je je klant een weloverwogen en helder advies geven over zowel de oefeningselectie als de uitvoering.


Registreer je nu voor het Webinar

€ 19,99

Let op:

Je dient eerst te betalen voordat je registratie kunt voltooien. Je ontvangt je unieke link en wachtwoord na het invullen van je naam en email.

Contact

>