FIT AS FAQ 

THE GATHERING

10 oktober

Fit as FAQ is een initiatief van bekende fitness-opleiders, die de branche naar een hoger niveau willen tillen met hoogwaardige informatie.

Locatie: No excuses Hilversum
Tijd: 13:00 - 16:00
16:00 - 17:00 Q&A & borrel

42
Dagen
03
Uren
34
Minuten
22
Seconden

Henselmans PT Cursus

Richard Bell


Oefeningsvolgorde voor maximaal resultaat

Leer hoe jouw eigen, individuele biomechanica en gewenste uitkomst bepaalt hoe je bepaalde oefeningen zou moeten uitvoeren.

Oefeningsselectie gaat verder dan alleen 'wat wil je trainen?'; het hoort ook rekening te houden met hoé er getraind wordt en vooral WIE er traint.

We gaan niet afstemmen op een doelgroep, we gaan afstemmen op jou!

Chivo

Chi L. Chiu


HIIT, beyond 20:10

Sinds Dan John de tabata verbasterde en populariseerde, is het een onlosmakelijk onderdeel van trainingsprogramma's. De 20:10 ratio is daarmee een ongeschreven regel geworden, maar het is een cookie-cutter aanpak.

Een goed, begin, maar sluit het ook aan op persoonlijke doelen? In deze sessie gaan we de meer de diepte in van HIIT om een meer persoonlijk effectief programma te kunnen maken.

Dutch HDA


Onconventionele oefeningen, uitvoeringen en barbells

In de meeste programma's spelen de Benchpress, Pull up, Squat en Deadlift nog steeds een grote rol. Nu zijn er veel variaties en uitvoeringen, maar tegenwoordig komen er ook steeds meer verschillende stangen bij: Deadlift barbell, Buffalo bar, Swiss bar, Bamboo bar, Trapbar, etc.

Het combineren van materiaal (zoals elastieken en kettingen) en uitvoering is eindeloos.

Maar wat is nou het nut van de verschillende stangen en uitvoeringen op de verschillende oefeningen en gaat het om het materiaal of zijn het de achterliggende trainingswetten waarop je de keuze baseert?

Ultimate Instability


Enter the Aquabag!

Tips & tricks om de Aquabag simpel, laagdrempelig en effectief te introduceren en aan te passen op jouw doelgroep.

Tickets

€ 19,99

Contact

>